Matematik

Isolering af I, laplace

12. februar 2017 af Tupper01 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Studieportal.

Jeg har følgende ligning, hvor jeg skal isolere I_2:\begin{align} (10^4+s^2)(50+s)\cdot\frac{1}{s}\cdot I_2(s)-s^2\cdot I_2(s)=E\cdot\frac{50\cdot s}{s^2+10^4} \end{align}

Jeg når så langt som at eliminere 1/s på venstre side, men derefter går jeg i stå. Måske stirrer jeg mig blind? Jeg håber, at nogen kan give vejledning.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2017 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. februar 2017 af Therk

Træk I2(s) ud af en parentes.

\left((10^4+s^2)(50+s) \frac 1s - s^2 \right )I_2(s) = E\cdot \frac {50s}{s^2+10^4}

Nu burde det være trivielt.


Svar #3
12. februar 2017 af Tupper01

Tusind tak!

Så er der lidt mere at arbejde med....


Skriv et svar til: Isolering af I, laplace

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.