Matematik

Procent

16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

A. 25% af 275 kr. =     kr.

B. 50% af 69,50 kr. =   kr.

C. 100 % af 10 kr. =     kr.

D. 15%o af 75,00kr. =   kr.

taak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af janhaa

c. 10 kr

a. 25%*275 kr = 0,25*275 kr = 68,75 kr

d. 0,15*75 kr = ...

b. 0,5*69,5 kr = 34,75 kr


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.