Matematik

Matematik opgaver

21. februar 2017 af Mortenxxx - Niveau: C-niveau

Hej.

Vil meget gerne have hjælp til denne opgave, som jeg ikke kan regne ud:

Vis at der i et rum med 1100 mennesker må være mindst 4 der har fødselsdag samme dag. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2017 af janhaa

Maybe:

Probability = (1100P4) / 1100^4 = 0,995

thus almost 100 % sure


Svar #2
21. februar 2017 af Mortenxxx

Hvad står P for? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2017 af janhaa

#2

Hvad står P for? 

P: permute


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2017 af janhaa

nPr = n! /(n-r)!


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2017 af janhaa

og

nCr = n! /(r!(n-r)!)


Skriv et svar til: Matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.