Matematik

Forskrift

01. marts 2017 af ani80 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Jeg sidder og gør mig selv forvirret over en opgave om at lave en forskrift over udgifter og indtægter. udgifter er en fast udgift på 1000 kr og 7 kr pr produkt. hvor de så bliver solgt for 20 pr stk


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af mathon

         U=7x+1000

         S=20x

         I=S-U=20x-7x-1000=13x-1000


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.