Matematik

635). Angiv skalarprodukterne

01. marts 2017 af højben12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆLP!!!

Jeg har fået denne opgave for som jeg har vedhæftet som fil. Jeg forstår simpelthen ikke hvad jeg skal gøre! Er der nogen som der kan hjælpe mig med dette?

Jeg går i 1g på gym - så det skal være forståeligt

På forhånd tak ;-)

Vedhæftet fil: Skala.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2017 af mathon

             \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=\overrightarrow{b}\cdot \overrightarrow{a}=-3\cdot 6+7\cdot 1=-11

              \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{c}=-3\cdot 2+7\cdot (-3)=-27

              \overrightarrow{b}\cdot \overrightarrow{c}=6\cdot 2+1\cdot (-3)=9

              


Svar #3
01. marts 2017 af højben12 (Slettet)

Takker :D 


Skriv et svar til: 635). Angiv skalarprodukterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.