Matematik

Trekanter

02. marts 2017 af lisapedersen98 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg har en opgave som jeg virkelig ikke kan finde ud af! Håber der er en som vil hjælpe

I trekant ABC er |AB|=7, vinkel A= 35 grader, og arealet af trekant ABC er 15.

a) Bestem |AC|

b) Bestem |BC| og vinkel C


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2017 af peter lind

a) Arealet = ½b*c*sin(A)

b) bestem vinkel B ved hjælp af sinusrelationerne.

Bestem dernæst vinkel C af at summen af vinklerne er 180º.

Bestem dernæst siden a =|BC af cosinusrelationerne


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.