Fysik

Tryk og opdrift

05. marts 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Hvad gør jeg :-(

Man måler et tryk på 30,6 hPa over atomsfæretrykket ved en dybde på 30 cm.

Hvad er densiteten af havvandet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2017 af Jerslev (Slettet)

Formlen for trykket af en væskesøjle. Ellers skriv, hvad du selv tænker om opgaven.

Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2017 af mathon

            p=p_o+h\cdot g\cdot \rho

            \rho =\frac{\left (p-p_o \right )}{d\cdot g}

            \rho =\frac{3060\; \tfrac{N}{m^2}}{(0{,}30\; m)\cdot \left ( 9{,}82\; \tfrac{N}{kg} \right )}


Skriv et svar til: Tryk og opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.