Matematik

Bestem vinkel B, længden af hypotenusen (side c) og kateten a.

07. marts 2017 af IsabellaJ11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogle hjælpe mig med følgende opgave:
Hvad skal jeg gøre?

I en retvinklet trekant ABC er vinklen A 41 grader og kateten b har længden 5,6.

a) Bestem vinkel B, længden af hypotenusen (side c) og kateten a


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2017 af peter lind

A+B = 90º

hypotenusen og den manglede katete kan du få på forskellige måder. for eks. kan du bruge sinus til en vinkel i en retvinklet trekant er modstående kate/hypotenusen


Svar #2
07. marts 2017 af IsabellaJ11 (Slettet)

Jeg er ikke helt med på hvordan jeg skal sætte tallene op for at få en udregning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2017 af peter lind

41º + B = 90º

sin(B) = b/c


Skriv et svar til: Bestem vinkel B, længden af hypotenusen (side c) og kateten a.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.