Fysik

Måling af stålpladers tykkelse

16. marts 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber at i kan hjælpe med b) og c)

På for hånd mange tak :-)

Vedhæftet fil: Opgaver+svar.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2017 af peter lind

I = I0(½)x/X =  I0* e-kx hvor X er halveringstykkelsen. Forkort I ud og tag logarimen på begge sider for at finde k

Du kender I og I0 . brug dette sammen med I = I0e-kx for at finde x


Skriv et svar til: Måling af stålpladers tykkelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.