Fysik

Opgave 4

21. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan sige mig hvordan jeg regner disse stykker?

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Uppgáva 4 fysik.jpg

Svar #1
21. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet)

Her er den

Vedhæftet fil:Uppgáva 4 fysik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2017 af hesch (Slettet)

Af det vedhæftede ses kun opgave 1 og 2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Princippet er at kræfterne skal balancere  F = F1 + F2 + F3 + 2600 - Fa - Fb  =0

og dit moment omkring et vilkårligt punkt skal være nul fx T = 3 Fa + 10 Fb - 12 F3 - 7 F2 - 6 m; m=2600

Ja så er det bare at løse de ligninger.

for at løse Fa==Fa for en variable afstand for F2 sættes T = 3 Fa + 10 Fb - 12 F3 -x F2 - 6 m og alle tre ligninger løses


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2017 af Number42 (Slettet)

opg 2: se https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1153933


Svar #5
21. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet)

Der er kun opgave 1 og 2.

Hvis der er en der kan kan komme med resultat af opgave 1, så tror jeg at jeg kan klare resten.


Svar #6
21. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet)

Hvilket fysikemne er går denne opgave under? 


Skriv et svar til: Opgave 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.