Matematik

procent

21. marts 2017 af jeppe432 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvor mange procent af 957,5 er 68,6 og kan nogen lave et cirkeldiagram


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2017 af mathon

                      p=\frac{68{,}6}{9{,}575}


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2017 af mathon

som i et cirekldiagram udgør
      
                                    g=\frac{68{,}6}{9{,}575}\cdot 3{,}6^\circ


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.