Matematik

Hjælp til Vektor regning

21. marts 2017 af Jajke (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem vektor c

c = 2 * (3,-1) - (2,2)

Skal jeg bruge en bestemt formel eller kan jeg skal bare regne ud fra hvad der givet

Opgave 2

Vektor a = (2,3) og vektor b = (4,-5)

Angiv koordinaterne til hver af vektorene -a, 2a, a + b, a-b, 2a + 3b, -3a - 5b

Hvad skal jeg her??


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2017 af peter lind

Opgave 1. Du skal bare regen det ud

Det skal du også i opgave 2


Skriv et svar til: Hjælp til Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.