Matematik

Bestemme x når man har oplyst funktionsværdierne 2,3 og 6

26. marts 2017 af IpadAir (Slettet) - Niveau: C-niveau

En funktion er givet ved at 

f(x)=x^2+2

Bestem de værdier af x, der giver funktionsværdierne 2,3 og 6. 

De skal beregnes ud fra ligningen og har ikke en anelse.

Tak på forhånd.

Hilsen Andreas Møller 


Svar #1
26. marts 2017 af IpadAir (Slettet)

#0

En funktion er givet ved at 

f(x)=x^2+2

Bestem de værdier af x, der giver funktionsværdierne 2,3 og 6. 

De skal beregnes ud fra ligningen og har ikke en anelse.

Tak på forhånd.

Hilsen Andreas Møller 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2017 af StoreNord

f(x)      =           x²+2=2

f(x)      =           x²+2=3

f(x)      =           x²+2=6               løs disse tre ligninger. Husk, der kan være 2 løsninger.


Svar #3
26. marts 2017 af IpadAir (Slettet)

Tak, det ville jeg lige prøve vender tilbage hvis det ikke går .


Skriv et svar til: Bestemme x når man har oplyst funktionsværdierne 2,3 og 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.