Matematik

Additionsformler for cosinus haster!!

30. marts 2017 af iisommerii (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

jeg har brug for hjælp til at forstå et bevis. i billedet som jeg vedhæfter er det den som hedder Øvelsen, hvor man skal bevise cos(u+v), som jeg ikke helt forstår hvordan er beregnet. det øverste er et lignende bevis, bare med cos(u-v)

På Forhåd Tak

Vedhæftet fil: IMG_2832.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2017 af peter lind

Du må forklare hvad du ikke kan forstå. Hvor går det galt ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2017 af AskTheAfghan

Benyt den første formel til at bevise den anden formel. Kig på cos(u + v) = cos(u - (-v)). Benyt også at cos(-x) = cos(x) og sin(-x) = -sin(x) for alle x. Overvej hvorfor.


Skriv et svar til: Additionsformler for cosinus haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.