Matematik

Vektor HJÆLP!

30. marts 2017 af Jens556 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 1

a)

Vektor sum 

1+1,3-1 = (2,2)

b)

Kontroller resultaterne fra opgave a ved brug af vektorens koordinater

hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2017 af SuneChr

\overrightarrow{a}=(a_{1}\, ,\, a_{2})

\overrightarrow{b}=(b_{1}\, ,\, b_{2})

\overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}=(a_{1}+b_{1}\, ,\, a_{2}+b_{2})


Skriv et svar til: Vektor HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.