Matematik

Blandingsforhold

11. april 2017 af sb275 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej
Er der nogen der vil hjælpe mig med opgave 49 og 50? Jeg har svært ved opgaverne og ved ikke helt hvordan jeg skal regne dem ud.
Vedhæftet fil: IMG_2416.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2017 af SuneChr

SAFT : VAND         =         1 : 4
                                 1 liter   +    4 liter               =  5 liter saftevand
                                   2 dl    +     8 dl    = 10 dl  = 1 liter saftevand


Skriv et svar til: Blandingsforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.