Matematik

lineære funktion

18. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: C-niveau

vil det være det samme om man skriver f(5)=13 som hvis man skriver (5,13) ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2017 af Mathias7878

Ja. 

- - -

 

 


Svar #2
18. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

okay tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2017 af Mathias7878

Det du har gjort er at omskrive f(5)=13 om til et koordinatsæt. f(5)=13 betyder, at når x=5 er f(x) eller y lig 13, dvs. koordinatsættet bliver (x,y) = (5,13) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2017 af Lekroya (Slettet)

Ja.

At man skriver f(x), så er funktionen afhængig af x, altså er f(x) = y

Så om man skriver f(5) = 13 eller y = 13 er det samme, men i det første, der viser du også hvad x værdien er


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2017 af SuneChr

.SP 190420171705.PNG

Vedhæftet fil:SP 190420171705.PNG

Skriv et svar til: lineære funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.