Matematik

Sandsynlighed

25. april 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Jeg håber, at i kan hjælpe med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2017 af PeterValberg

P(1) + P(2) + P(3) + P(4) + P(5) + P(6) = 1

P(u≥5) = P(5) + P(6)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. april 2017 af Kristensenalex

Er u3 så 0,2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2017 af PeterValberg

Ja, P(3) = 0,2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
25. april 2017 af Kristensenalex

Mange tak :-)


Svar #5
25. april 2017 af Kristensenalex

Kan det her passe?

P(u\geq 5)=0,45 , P(u\leq 4)=0,55 , P(3\leq u\leq 5)=0,85P\left ( \right )


Svar #6
25. april 2017 af Kristensenalex

Kan det her passe?

P(u\geq 5)=0,45 , P(u\leq 4)=0,55 , P(3\leq u\leq 5)=0,85


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. april 2017 af fosfor (Slettet)

Sandsynligheden for 3 <= u <= 5 er ikke 85% da der dertil kan lægges P(u=6) = 25%, hvorved 100% overstiges


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.