Matematik

kommatal minus

26. april 2017 af sssk1998 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Forstår ikke helt hvordan 0,4 - 1 = -0,6. Er der en der kan forklare det? Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2017 af mathon

                      0{,}4-1=0{,}4-\left (0{,}4+0{,}6 \right )=0{,}4-0{,}4-0{,}6=0-0{,}6=-0{,}6


Svar #2
26. april 2017 af sssk1998 (Slettet)

Hej. Kan ikke se det du har skrevet. Der står noget mærkeligt noget.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2017 af Number42 (Slettet)

det er Latex der ikke kører lige nu

Der står:

0,4-1 = 0,4-(0,4+0,6) = 0,4-0,4-0,6 = 0 -0,6 =-0,6


Svar #4
26. april 2017 af sssk1998 (Slettet)

Hvis man siger 0,3 - 0,3 = 0. Så har vi 0,7 tilbage. 0 - 0,7 = -0,3? Hvad gør jeg forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2017 af SuneChr

# 4
Ethvert positivt tal minus tallet er altid 0.
Det gælder i øvrigt også for negative tal, thi
(- a) - (- a) = - a + a = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. april 2017 af Number42 (Slettet)

Sssk1998

Det du gør forkert er at der er ingen der kan forstå hvad det drejer sig om.

Hvor kommer de 0,7 fra?

Skriv et svar til: kommatal minus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.