Matematik

Matematik B

30. april 2017 af Morten239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekant ABC er BC =4, AC =8 og ∠ACB=41°.

a)  Bestem AB . 

Men hvordan? og hvad menes der med ACB=41?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2017 af fosfor (Slettet)

ACB = vinkel C i trekant ACB

hvordan = cosinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2017 af PeterValberg

Du kan kontrollere dine resultater vha. denne side < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.