Matematik

Hjælp til mellemregninger

09. maj 2017 af mitak - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet klip. Hvordan går de fra trin 1 til trin 2 og så til trin 3?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2017 af peter lind

1->2 Du kan evt. gange det ud og bagefter samle det  sammen efter de regler der angives. Nemmere er det at konstatere at produktet 1(-α) og 1*(-β) er de eneste der er negative og derfor skal behandles særskildt

2->3  eikd + e-ikd = 2cos(kd) og e-ikd + eikd = -(eikd - e-ikd) = -2i*sin(kd)


Skriv et svar til: Hjælp til mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.