Matematik

Tvivl om spg. til mundtlig eksamen

19. maj 2017 af Cavalia - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har dette spørgsmål: "Du skal redegøre for den lineære sammenhæng y=ax+b, gerne med udgangspunkt i et konkret eksempel.
Redegørelsen skal omfatte karekteristiske egenskaber ved en lineær sammenhæng"

Hvad kunne dette konkrete eksempel være?

At finde a og b, eller y og x - eller noget helt andet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2017 af Therk

Kan du give et eksempel fra fx virkeligheden? Gerne så du har nogle kendte konstanter a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2017 af mathon

Borset fra rette linjer parallelle med y-aksen på for men \small x=k
gælder
                  ordinat-tilvæksten er proportional med abscisse-tilvæksten

                                \small \frac{\Delta y}{\Delta x}=a     

                                \small \frac{y_2-y_1}{ x_2-x_1}=a


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2017 af fosfor (Slettet)

F.eks. Newtons metode i 1 dimension


Skriv et svar til: Tvivl om spg. til mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.