Matematik

matematik opgave

20. maj 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) f(x) = 160x + 200

Nogen der kan hjælpe mig i gang med opgave b og c??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2017 af Mathias7878

b) Løs ligningen 2600=f(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2017 af Mathias7878

c) Sæt de to funktioner lig hinanden og løs mht til x, dvs. løs f(x)=y(x)

- - -

 

 


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.