Matematik

trigonometri

20. maj 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJÆLP TIL OPGAVE B OG C !!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2017 af peter lind

b) Af C = 120º kan du finde vinklerne CDB og vinkel CBD i trekant trekant BCD.  Nedfæld højden fra C i denne trekant. Dens fordpunkt kalder jeg F Se på trekant BCF.  Du kan find vinkel BCF i  denne trekant. og dernæst ½C


Svar #3
20. maj 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt..


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2017 af peter lind

Summen i en trekant er 180º så 180º= C+CDB+BCD = 120º + 2*BCD da de to vinkler af symmetrigrunde må være lige store.

Trekant BCF er en retvinklet trekant hvor du kender en side og vinklen CBF. Heraf kan du finde vinkel BCF . Desuden gælder at vinkel C er 120º =ACE +2*BCF


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.