Matematik

Bevis

31. maj 2017 af BummelummeABC (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle! :)

Jeg skal bevise at eksponentialfunktion er løsning til differentialligningen y'=k*y, hvor k er en given konstant. Jeg ved ikke rigtig, hvordan det skal bevises. 

Håber nogle kan hjælpe :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2017 af janhaa

y = C*e^{kx}\\ bevise:\ y ' = k*y\\ DVs\\ y ' = C*k*e^{kx}= k*y


Svar #2
01. juni 2017 af BummelummeABC (Slettet)

Jeg forstå ikke rigtig beviset, kan du sætte ord på de forskellige trin? 


Svar #3
01. juni 2017 af BummelummeABC (Slettet)

Jeg forstå ikke rigtig beviset, kan du sætte ord på de forskellige trin? 


Svar #4
01. juni 2017 af BummelummeABC (Slettet)

Har jeg forstået rigtigt, at der er blevet gjort brug af "gør prøve" metoden? 


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.