Matematik

bestem højde

12. august 2017 af shain - Niveau: C-niveau
Har problemer med 2 opgaver. Er det cosinus der skal bruges?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2017 af mathon


Svar #2
12. august 2017 af shain

Er det sinus og cosinus relationer jeg skal bruge?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2017 af FransiscoMertens (Slettet)

For at du kan bestemme højden skal du bruge sinus

a) Bestem højden af sandbunken

Så du siger sin(32)*9 = 4.76

Så har du fundet højden..

b) bestem sandbunkens diameter dvs. længden af AC 

B=180º-(32+32º)=116º

AC=9*sin(116)/sin(32º) = 15.26


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2017 af mathon

Ja.

                \small h=\left ( 9{,}0 \;m\right )\cdot \sin(32^\circ)

                \small \left | AC \right |=2\cdot \left (\left ( 9{,}0 \;m\right )\cdot \cos(32^\circ) \right )


Svar #5
12. august 2017 af shain

Tusind tak

Skriv et svar til: bestem højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.