Matematik

HJÆLP til opgave 9

13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave, kan ikke finde ud af at tegne grafen også..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2017 af Number42 (Slettet)

Du har vist fået en opgave om noget du ikke hat lært.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2017 af mathon

                           \small \small M{\, }'(t)=\frac{132{,}72\cdot e^{-0,079\cdot t}}{\left (1+7{,}0\cdot e^{-0,079\cdot t} \right )^2}


Svar #4
13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Mathon er det opgave a eller b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. august 2017 af janhaa

#4

Mathon er det opgave a eller b?

M'(t)=0\\ \\er\,\, max

M'(10)=...\\ \\er\,\, svaret\,p\aa\,b


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. august 2017 af MatHFlærer

Mathon har såmænd bare differentieret din funktion.

(a) løs ligningen M(t)=100

(b) indsæt t=10 i M'(t) og kommentér tallet. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. august 2017 af mathon

a)
                  \small M(t)=\frac{240}{1+7{,}0\cdot e^{-0,079\cdot t}}=100

                                  \small 1+7{,}0\cdot e^{-0,079\cdot t}=2{,}4

                                  \small 7{,}0\cdot e^{-0,079\cdot t}=1{,}4

                                  \small e^{-0,079\cdot t}=\tfrac{1{,}4}{7{,}0}=\tfrac{1}{5}

                                  \small e^{0,079\cdot t}=5

                                  \small 0{,}079\cdot t=\ln(5)

                                  \small t=\tfrac{\ln(5)}{0{,}079}

                 


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. august 2017 af StoreNord

Se funktionen tegnet med Geogebra på vedhæftede tegning.HJÆLP til opgave 9.png

Vedhæftet fil:HJÆLP til opgave 9.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. august 2017 af mathon

eller:
              \small M{}'(t)=M(t)\cdot \left ( 0{,}079-\left (3{,}2917\cdot 10^{-4} \right )\cdot M(t) \right )

              \small M{}'(10)=M(10)\cdot \left ( 0{,}079-\left (3{,}2917\cdot 10^{-4} \right )\cdot M(10) \right )


Svar #10
14. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

taaak


Skriv et svar til: HJÆLP til opgave 9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.