Fysik

Omregne enheder

14. august 2017 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan omregner man 2 kJ/g til J/kg  eller J/g?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2017 af Eksperimentalfysikeren

Brug, at 1kg = 1000g således: 1g = 0,001kg. 2kJ/g = 2kJ/(0,001g) = 2000kJ/kg.

Regn selv videre på denne måde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2017 af mathon

                    \small 2\; \tfrac{kJ}{g}=2\cdot \frac{10^3\; J}{10^{-3}\; kg}=2\cdot 10^3\cdot 10^3\; \tfrac{J}{kg}=2\cdot 10^6\; \tfrac{J}{kg}

                    \small 2\; \tfrac{kJ}{g}=2\cdot \frac{10^3\; J}{g}=2\cdot 10^3\; \tfrac{J}{g}


Skriv et svar til: Omregne enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.