Matematik

Hjælp til en matematik opgave

21. august 2017 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har brug for hjælp til opgaven på vedhæftet billede. 

Jeg har løst opgave a og fået 43, men jeg er i tvivl om hvordan jeg kan beregne opgave b. Er der en særlig formel jeg kan bruge?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2017 af mathon

           \small \left | BE \right |=2{.}7\cdot \sin(30^\circ)+0{.}7


Skriv et svar til: Hjælp til en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.