Fysik

Ellære

24. august 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til denne:

I en telefonledning går der strøm på 20 \mu A hvor lang tid går der før der er gået en ladning på 15 C gennem ledningen.

a) en kold vinterdag er resistansen 3,84\Omega. hvor koldt er det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. august 2017 af peter lind

1) Brug at Q/t = I

a) Der mangler nogle oplysninger


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2017 af mathon

                q=I\cdot t

                t=\frac{q}{I}=\frac{15\; As}{20\cdot 10^{-6}\; A}=750000\; s=8\; d\o gn\; 16\; timer\; 20\; minutter


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2017 af mathon

a)
          R_t=R_{20}\cdot \left ( 1+\alpha_{Cu}\cdot \Delta T \right )

          \Delta T=\frac{R_t-R_{20}}{R_{20}\cdot\alpha _{Cu}}


Svar #4
25. august 2017 af bradapete (Slettet)

Der var en fejl i opgaven.


Skriv et svar til: Ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.