Matematik

Forskrift på indkomstskat

29. august 2017 af Emil18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Vi har fået tildelt nogle opgaver, og i et af disse har vi fået informationer der lyder således:

Der betales 8 % i indkomstskat af de første 50 000 kr. i indtægten
Der betales 45 % i indkomstskat af indtægten mellem 50 000 kr. og 400 000 kr.
Der betales 60 % i indkomstskat af indtægten over 400 000 kr. 

Sæt f(x) til at være indkomstskatten (i kr.) ved en årlig indtægt på x kr.

Dernæst skal jeg angive forskriften for indkomstskatten f(x), nogle der kan hjælpe med dette? På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2017 af fosfor (Slettet)

F.eks

p_8(x)=0.08x \quad\quad\quad p_{45}(x)=0.45x \quad\quad\quad p_{60}(x)=0.60x

S(x)=\begin{cases} p_8(x) & 0\leq x\leq 50000 \\ p_8(50000) + p_{45}(x-50000) & 50000 \leq x\leq 400000 \\ p_8(50000) + p_{45}(350000)+p_{60}(x-400000) & 400000 \leq x \end{cases}


Skriv et svar til: Forskrift på indkomstskat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.