Matematik
Lineær funktion
14. september 2017 af
ninjathien12
-
Niveau: C-niveau
Hvordan bestemmer jeg værdien for k i opg. 8??
Vedhæftet fil: 21742216_1524298960972130_1964700910_o.jpg
Svar #1
14. september 2017 af hesch (Slettet)
Grafen for funktionen er en ret linie med hældningen -2.
For ikke at forløbe i 1. kvadrant, skal grafen passere gennem/under punktet (x;y) = (0;0). ( Skitsèr grafen ).
Så hvis grafen f(x) = -2x + k skal passere gennem (0;0), hvad skal k-værdien så være når x = 0?
Skriv et svar til: Lineær funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
