Matematik

lineær

28. september 2017 af Theking09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en som kan hjælpe mig med at få skåret dette helt ud i pap?

to linæer funktioner er givet ved 

M(x)=4x+6 og k(x) = x-6

Bestem skræiingspunktet imellem garferne for m og k

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Ved skæringspuktet har de to  fuktioner samme værdi: m(x) = k(x). Indsæt funktionsudtrykkene og løs ligningen.


Skriv et svar til: lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.