Matematik

lineær

28. september 2017 af Theking09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en som kan hjælpe mig med at få skåret dette helt ud i pap?

to linæer funktioner er givet ved 

M(x)=4x+6 og k(x) = x-6

Bestem skræiingspunktet imellem garferne for m og k

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af mathon

Skæring kræver ens koordinater
dvs:
                                  \small 4x+6=y=x-6

                                  \small 4x+6=x-6        til beregning af skæringspunktets førstekoordinat.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2017 af PeterValberg

Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.