Matematik

Eksamenssæt

28. september 2017 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn længde af vinkelhalveringslinje Va

a = 7.1, b = 8.5 og c = 5.9

samt har jeg udregnet 

vinkel A = 55.6°

 vinkel B = 81.09°

Nogle der kan vise nogle beregninger, forstår det virkelig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af fosfor (Slettet)


Svar #2
28. september 2017 af brojjjjjj (Slettet)

Forstår bare ikke, hvordan man kan bruge sinusrelationen?


Skriv et svar til: Eksamenssæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.