Matematik

Hjææælp haster

28. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nolge der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af ElMalek (Slettet)

Først skal du bestemme f'(x):

f'(x)=4*x^3+\frac{2}{2x+1}

Nu indsætter du blot, at x = 1:

f'(1)=4*1^3+\frac{2}{2*1+1}=\frac{14}{3}


Skriv et svar til: Hjææælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.