Fysik

resistivitet

11. oktober 2017 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man resistiviteten?

er det bare at isolere:
R=p*l/a

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af Craoder (Slettet)

Ja, du skal isolere \rho, der netop kaldes resistivitet. 


Svar #2
11. oktober 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Super, men hvordan finder jeg a?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2017 af mathon

              \small \small \small \rho=\frac{R\cdot a}{l}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2017 af mathon

         \small a=\tfrac{\pi }{4}\cdot d^2  hvor \small d er tværsnitsdiameteren.


Skriv et svar til: resistivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.