Matematik

HJÆLP

11. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

HVordan regner man følgende opgave?

Hvor mange procent er grundlønnen (23394 kr) størrer end SU på højeste grundsats (5384 kr.)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2017 af Larxx

1+r = 23394/5384 = 4,345

r = 3,345 = 334,5%


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2017 af Larxx

Forstår du ?


Svar #3
11. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Nej for ved ikke hvordan man kommer til
r=3,345

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2017 af Larxx

Du kender vel til formlen S=B*(1+R). ?


Svar #5
11. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Ja men det forstår jeg ikke hvis jeg skal skrive det i en formel o excel hvordan skriver man det så hvis det er?


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.