Matematik

Beregn afstand

13. oktober 2017 af MariaJK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Nogle som kan hjælpe: beregn afstanden mellem vognens midtpunkt og punktet P(7,4), når bilens midtpunkt befinder sig i koordinatet (0,0). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2017 af Mathias7878

Anvend pytagoras, dvs.

c = \sqrt{a^2+b^2} = \sqrt{7^2+4^2} = \sqrt{65} = 8.06

- - -

 

 


Svar #2
13. oktober 2017 af MariaJK (Slettet)

Men jeg anvendte afstandsformlen, og det gav samme resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2017 af Mathias7878

Læs evt

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/geometri/afstandsformlen

- - -

 

 


Skriv et svar til: Beregn afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.