Matematik

Nogen der kan hjælpe med disse opgaver?

16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Ligger 4 billeder op og håber der er nogen der kan hjælp med dem? 


Svar #1
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

2


Svar #2
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

3


Svar #3
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

4


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. oktober 2017 af StoreNord

Du mangler at vise os selve opgaven; ligesom i opgaven med fryserne.


Svar #5
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Selveopgave billed 1


Svar #6
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

billed 2


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. oktober 2017 af OliverHviid

Desuden bør du også komme med dine egne forslag først.


Svar #8
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

2


Svar #9
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

3


Svar #10
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#7

Desuden bør du også komme med dine egne forslag først.

Ja men det er svært når jeg er gået helt i stå


Svar #11
16. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Så fik jeg lige lavet den med Grøndland


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. oktober 2017 af StoreNord

I tuben er der 50 ml:          
                                       50\; ml=50\cdot 10^{-3}\; dm^{3}          

Tandpastaen kommer ud i en pølse med et tværsnit på:
                                       \pi \cdot \left ( \frac{0.07}{2} \right )^{2}dm^{2}=15,4\cdot 10^{-3} \; dm^{2}                                                       eller\; maaske\; 3.85\cdot 10^{-3}\; dm^{2}

Hvis du dividerer dem med hinanden, ved du hvor lang pølsen er. Hvor meget så man bruger om dagen er jo individuelt.
Der kan måske være fejl i mine beregninger, men det må du selv finde ud af.          :)

                                      


Svar #13
17. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#12

I tuben er der 50 ml:          
                                       50\; ml=50\cdot 10^{-3}\; dm^{3}          

Tandpastaen kommer ud i en pølse med et tværsnit på:
                                       \pi \cdot \left ( \frac{0.07}{2} \right )^{2}dm^{2}=15,4\cdot 10^{-3} \; dm^{2}                                                       eller\; maaske\; 3.85\cdot 10^{-3}\; dm^{2}

Hvis du dividerer dem med hinanden, ved du hvor lang pølsen er. Hvor meget så man bruger om dagen er jo individuelt.
Der kan måske være fejl i mine beregninger, men det må du selv finde ud af.          :)

                                      

Hvordan skal det forståes


Brugbart svar (0)

Svar #14
17. oktober 2017 af StoreNord

"Det" skal forstås som en næsten komplet løsning til din tandpasta-opgave.
Og når du bare spørger hvordan "det" skal forståes, så kan jeg ikke svare dig.

"Det" kunne jo være en hvilken som helst detalje, du ikke lige forstår. Og så nytter det jo ikke noget, at jeg gentager det.


Brugbart svar (0)

Svar #15
17. oktober 2017 af StoreNord

I tuben er der 50 ml:          
                                       50\; ml=50\cdot 10^{-3}\; dm^{3}          

Tandpastaen kommer ud i en pølse med et tværsnit på:
                                       \pi \cdot \left ( \frac{0.07}{2} \right )^{2}dm^{2}=3.85\cdot 10^{-3} \; dm^{2}
Hvis du dividerer dem med hinanden, ved du hvor lang pølsen er.

                                           \frac{50\cdot 10^{-3}\; dm^{3}}{3.85\cdot 10^{-3} \; dm^{2}}=13\; dm

Hvor meget så man bruger om dagen er jo individuelt.
Der kan måske være fejl i mine beregninger, men det må du selv finde ud af.          :)


Svar #16
17. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#3

4

Kan du så muligvis forklare mig hvordan jeg skal lave denne... For jeg har prøvet og prøvet men kan ikke se hvordan jeg skal komme til udregningen?


Brugbart svar (0)

Svar #17
17. oktober 2017 af StoreNord

100 % af hans jord er                                                           80.07 ha

Hvede: 28 % af han jord er          \frac{80.07}{100}*28\; \; \; \; \; \; =\; \; \; \; \; \; 24.42\;ha


Svar #18
17. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#17
100 % af hans jord er                                                           80.07 ha

Hvede: 28 % af han jord er


Tak men det var den med udregningerne i tabel jeg ikke kunne finde ud af. ??

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. oktober 2017 af StoreNord

Men du havde jo selv skrevet 22 ha i opgave 1.

#3   Du skal være mere præcis hvad angår hvilken opgave du ønsker hjælp med. Der er jo en grund til at opgaverne er nummererede.

-- Okay   opgave   1.2


Svar #20
17. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Det er denne med indtægterne. 1.2

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 49 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.