Matematik

Opgave 3

21. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Kan nogle hjælpe mig med opgave 3?
Vedhæftet fil: IMG_5620.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2017 af hesch (Slettet)

Resultatet bliver jo  80 subraheret 3 led. Det ses intuitivt at de tre led i sig selv vil være >= 0, så en optimering sker ved at få alle 3 led = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2017 af hesch (Slettet)

#1:  Det var vist ikke helt rigtigt hvad jeg skrev mht. 3. led, for dette led kan i sig selv blive negativt, men det må have at gøre med at vise at 1. og 2. led vokser hurtigere end 3. led aftager.


Svar #3
21. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad skal jeg starte med at gør?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2017 af hesch (Slettet)

De 3 led bliver = 0  hvis K = 3  og  L = 6.

Jeg har snydt lidt og har ladet en stump program søge et område igennem for K = ±100 og L = ±100 med en opløsning = 0.1 ( 4 mio. kombinationer ):  Programmet kunne ikke finde andre bedre kombinationer.

Det er ikke noget bevis ( ad #2 ), men alligevel.


Skriv et svar til: Opgave 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.