Fysik

Ladning - ellære

22. oktober 2017 af lailakk - Niveau: B-niveau

Hej alle,

jeg har svært ved de to vedhæftede spørgsmål. Jeg har regnet spørgsmål 1 ud således:

a)
Q = I * t

Q=2000 A *4.0*10-5 s
Q= 0.8 C
 

b) 

-ex=0.8 C / 1.602 ·10-19 C

-ex=4.993196770 * 1018

og spørgsmål 2 således:)

-e6 = 1.602 ·10-19 C * 6 

-e6 = 9.613080000 * 10-19

Er disse udregninger til opgaverne rigtige? og hvis ikke, hvordan gør jeg så? 

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2017 af mathon

https://media.studieportalen.dk/forums/files/1783427.png


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2017 af mathon

"Er disse udregninger til opgaverne rigtige?"

                      Ja.
                                           


Skriv et svar til: Ladning - ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.