Matematik

Genonometri

27. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle søde folke

Jeg ved ikke, hvordan løses disse opgave, håber der er nogen vil forklarer det

Vedhæftet fil: trigonometri.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2017 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
27. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

Ensvinklede trekanter bruges til at bestemme højden ved at anvende forstørrelsesfaktoren først. Derefter forstørrelsesfaktoren ganges med højden der svarer til den lille trekant således vi har højden for skorsten.

K= 48 / 1,6

2* 48 / 1,6 = 60 m

højden for skorsten er 60 m

2-

K= 4,5 / 1,6 = 2,81

l AB l = 1,6 *2,81= 4,4

denne gang formindskes størrelsen

F= 4,5 / 2,81 = 1,6 dvs  

l CD l = 1,6

kan det være rigtig såden Jeppe

problemet er bare, at jeg har det svært med bergningens metod, 


Skriv et svar til: Genonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.