Matematik

Find a værdi i potensfunktion

02. november 2017 af Emmaroelann (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har følgende spørgsmål:

Find værdien af a i nedenstående potens funktion:
10.000 = 2.850 * 4,25^a


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2017 af janhaa

ln(2.85) = a*ln(4.25)

a = 0.724


Svar #2
02. november 2017 af Emmaroelann (Slettet)

Tak for svaret. Er det noget jeg kan taste ind ppå lommeregner? (for at få fire decimaler).


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2017 af Mathias7878

#2

Prøv

0.7238

- - -

 

 


Svar #4
02. november 2017 af Emmaroelann (Slettet)

Det er en selvrettende opgave, så den modtager desværre ikke svaret.

Men tak for din hjælp alligevel..

Emma.


Skriv et svar til: Find a værdi i potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.