Matematik

HJælp til mat!!

02. november 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en som kan hjælpe mig med denne opgave? Ved vil virkelig ikke hvordan jeg skal løse den.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2017 af anonym005

1. Linær sammenhæng.

2. Konstanten a kan findes vha. følgende formel: a=y2-y1/x2-x1

Derefter kan du finde b med denne formel: b=y1-ax1

3. En linær sammenhæng kan beskrives som f(x)=ax+b

indsæt de værdier du kender


Skriv et svar til: HJælp til mat!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.