Matematik

??

03. november 2017 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse

y = - 1/2 + 52

hvor stor må dem maximale længde være, hvis radius er 9 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2017 af MatHFlærer

Mener du y=-1/2x+52??? I så fald, hvis x nu er radius, så må længden være 47.5cm. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2017 af rdrma (Slettet)

din funktion lyder som:

y(x)= -x/2+52

y(x)=-1/2x+52

der bliver spurgt ind til, hvad vil y(t) være hvis t er 9

altså 

y(9)= -9/2+52=...

y(9)=-1/2*9+52=...

du skal ikke tage dig af at der er 2 ligninger, eftersom du har glemt et x, så formoder jeg at det er de mulige pladser hvor x kan være for at ligningen giver mening i forhold til en opgave


Skriv et svar til: ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.