Matematik

Lav et fortegnsskema og bestem a i f(x) --> a for x -->2

05. november 2017 af Hejsa5565 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er så lost på det her og google kunne jeg ikke hjælpes af.
Er der nogle som kan forklare hvad/hvordan jeg skal løse det?
Alt information jeg har fået er:
"Lav et fortegnsskema og bestem a i f(x) --> a for x -->2" og det billed som jeg har lagt med

Vedhæftet fil: IMG_2690.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2017 af StoreNord

Er det c, d, e, f, g             ?

I c) er f voksende i [0,2[             og 2 i x=2        og den er voksende i  ]2,∞[
så    a = 2.


Svar #2
05. november 2017 af Hejsa5565 (Slettet)

Ja det er c, d, e, f, og g

Hvad er det at a = 2 representere i c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2017 af StoreNord

Måske en diskontinuitet  ?


Svar #4
05. november 2017 af Hejsa5565 (Slettet)

Jeg er kan slet ikke forstå opgaven :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2017 af StoreNord

Præcis hvilken opgave?


Svar #6
05. november 2017 af Hejsa5565 (Slettet)

alle opgaverne altså c, d, e, f, og g.. Ved ikke hvad det er jeg skal finde eller lave ud fra sætningen "Lav et fortegnsskema og bestem a i f(x) --> a for x -->2"


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2017 af StoreNord

I c) lader vi x gå uendeligt tæt på 2. Så er a=f(x) vistnok 1  (og måske ikke 2, som jeg skrev før.
Skriv det sådan foreløbigt, og gå videre i teksten.


Svar #8
05. november 2017 af Hejsa5565 (Slettet)

Resten af min klasse er også lost på hvad man skal finde, så jeg skal nok snakke med min lære 


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. november 2017 af StoreNord

Så lav d og e og måske f


Skriv et svar til: Lav et fortegnsskema og bestem a i f(x) --> a for x -->2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.