Fysik

bølgelængde

08. november 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen 

Jeg forstå ikke at løse den opgive, er der nogen kan hjæle med.

Vedhæftet fil: bølgelængde.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2017 af mathon

Der gælder:

                                \small v=\lambda \cdot f=\frac{\lambda }{T}
       hvoraf:
                                \small T=\frac{\lambda }{v}


Skriv et svar til: bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.