Matematik

Sandsynlighed

09. november 2017 af emil2003 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad er summen af 2/36 og 12/36 og 15/36 og 6/36??

plz skal aflevere det i morgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2017 af SådanDa

\frac{2}{36}+\frac{12}{36}+\frac{15}{36}+\frac{6}{36}= \frac{2+12+15+6}{36}

Når dine brøker har samme nævner lægger du dem sammen ved at lægge tællerne sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2017 af milleaxv (Slettet)

35/36


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.