Matematik

Vektor regning

12. november 2017 af masterofempire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?

a) Gør rede for, at der gælder, at vektor(OM_b)=1/2(vektor a + vektor c) og at vektor(OM_c)=1/2(vektor a + vektor b) 

b) Gør rede for, at der gælder, at vektor(OT_b)=vektor(OT_c)=1/3(vektor a + vektor b + vektor c) 

Fatter ikke hvad jeg skal gøre, så pls hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2017 af StoreNord

Det kniwer lidt med at se vektorerne for sig.          :)


Svar #2
12. november 2017 af masterofempire (Slettet)

Har lige sendt en fil hvor det står bedre


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2017 af StoreNord

Det øger ikke min forståelse. Hvad er O?  Hvad er M?  Hvad er T?  Hvad er  a, b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2017 af fosfor (Slettet)

Skriv hele opgaven.....


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2017 af StoreNord

#0    Så langt, så godt. Men du var ingen hjælp!Vektor regning .png

Vedhæftet fil:Vektor regning .png

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2017 af StoreNord

Til eventuelle andre uforstående:   Jeg har lige opdaget, at T er trekantens tyngdepunkt!
https://www.google.dk/search?client=ubuntu&channel=fs&q=tyngdepunkt+af+en+trekant&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&dcr=0&ei=DM4IWqfsLYrm6ASrmaSgDA


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.